Românii i-au şocat pe londonezi. S-au plimbat cu porcul mort în mijlocul Londrei

Un grup de români i-a șocat pe londonezi! Aceștia au scos un porc mort în mijlocul Capitalei și s-au plimbat cu el pe stradă.

23 dec. 2020, 09:25
Românii i-au şocat pe londonezi. S-au plimbat cu porcul mort în mijlocul Londrei

Câţiva români din Marea Britanie i-au şocat pe londonezi. Aceştia au tăiat porcul de Crăciun, după care s-au plimbat cu el în mijlocul Londrei.

Românii i-au şocat pe londonezi. Imagini incredibile în centrul Londrei

Pe imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum trei români scot animalul mort dintr-o maşină, după care unul dintre ei îl ia în spate şi se plimbă cu el în mijlocul Londrei.

Iată imaginişe care au apărut pe reţelele de socializare.

Citeşte şi MAE anunţă că Franţa permite circulaţia dinspre Marea Britanie. Condiţia pe care trebuie să o respecte românii

După Europa, mai multe ţări din America îşi suspendă zborurile dinspre Marea Britanie

După ce mai multe ţări europene, între care Franţa, Belgia, Olanda, România, Italia, Germania sau Irlanda au decis să suspende temporar zborurile sau deplasările dinspre Marea Britanie, iată că mai multe state din America de Nord şi America de Sud recurg la acest gest.

Canada suspendă zborurile pentru pasageri pentru 72 de ore dinspre Marea Britanie, din cauza apariţiei în ţară a noii tulpini de coronavirus, a anunţat Ottawa duminică seară, scrie AFP.

„Ţinând cont de numărul ridicat de cazuri înregistrate cu o tulpină nouă de Covid-19 în anumite regiuni din Marea Britanie, am decis să suspendăm intrarea în Canada a tuturor zborurilor de pasageri comerciali şi privaţi dinspre Marea Britanie şi timp de 72 de ore, începând de la miezul nopţii (5.00 GMT, luni)”, a indicat Agenţia de sănătate publică din Canada într-un comunicat.

Toate datele preliminare „sugerează că tulpina detectată în Marea Britanie ar putea fi mai infecţioasă”, Agenţia estimând că „nimic nu dovedeşte până acum că mutaţiile influenţează gravitatea simptomelor, reacţia imunitară sau eficienţa vaccinurilor”.

Canalul CBC a indicat mai devreme că o notificare adresată transportatorilor arieni precizează că decizia nu se aplică zborurilor cargo sau în cazurile în care o aeronavă trebuie să aterizeze din motive de siguranţă.

Şi Argentina şi Chile au anunţat duminică că suspendă zborurile dinspre Regatul Unit.

Mai multe ţări europene, între care Franţa, Belgia, Olanda, România, Italia, Germania sau Irlanda au decis să suspende temporar zborurile sau deplasările dinspre teritoriul britanic.