Românii îşi aranjează deja Revelionul 2015. Destinaţiile exotice sunt la mare căutare

Foarte mulţi români şi-au cumpărat deja pachete de vacanţă în locuri exotice pentru Revelion, deşi ne aflăm abia în luna iulie, iar unii nu şi-au consumat nici măcar vacanţa de vară. Potrivit România TV, agenţiile au început deja ofertele early booking la preţuri reduse, iar pentru multe destinaţii exotice locurile sunt deja ocupate pentru noaptea dintre ani.

28 iul. 2014, 09:37
Românii îşi aranjează deja Revelionul 2015. Destinaţiile exotice sunt la mare căutare

Mulţi români şi-au dat seama că pot petrece Revelionul 2015 în destinaţii de lux la preţuri mai mici dacă îşi cumpără din timp biletele.

Agenţiile de turism au scos deja la vânzare pachete de vacanţă pentru iarnă şi sunt destui cei care şi-au cumpărat sejururi pentru Revelion în destinaţii precum Maroc, pentru mai puţin de 1.500 de euro. Pachetul include şi un tur al atracţiilor turistice ale ţării. Pentru acelaşi preţ puteţi merge într-un tur de lux în China, în cele 9 zile putând vizita atracţii precum oraşul interzis din Beijing, Marele Zid Chinezesc, sau armata de teracotă.

Potrivit România TV, foarte mulţi români cu spirit de aventură şi-au cumpărat sejururi de revelion în Tanzania, unde pentru aproximativ 3.500 de euro pot petrece Revelionul într-un safari sau pe exoticele plaje din Zanzibar.

Există însă şi oferte pentru cei cu mai multă dare de mână. Aproape 5.000 de euro costă un sejur de 13 zile în perioada Revelionului care cuprinde plajele din Bora Bora şi Tahiti, însă şi aici, locurile disponibile sunt aproape epuizate.


loading...