Românii nu știu ce consumă! Cum depistezi brânza falsă. La ce să fii atent când o cumperi

Specialiştii trag un semnal de alarmă. Cum să recunoști brânza naturală fără chimicale.

25 mart. 2024, 13:49
Românii nu știu ce consumă! Cum depistezi brânza falsă. La ce să fii atent când o cumperi

În comerț se regăsesc mai multe tipuri de brânză, iar românii sunt mari consumatori de brânzeturi. Dacă vă gândeați că brânza de la supermarket sau din piețe este naturală și fără chimicale, vă înșelați. Cel mai important este să citiți eticheta înainte de a cumpăra.

Cum diferențiezi brânza naturală de cea falsă, cu chimicale?

Este destul de dificil să diferențiezi o brânză naturală de una contrafăcută. Potrivit studiilor, un sfert dintre români nu ştiu ce conţin alimentele pe care le cumpără din comerț. Sunt puțini care citesc etichetele produselor.

Spre exemplu, multe persoane nu știu să aleagă brânza naturală. Există însă câteva metode prin care puteți identifica brânza 100% naturală de cea cu chimicale. Și în piețe se vinde brânză plină de uleiuri vegetale, amidon și diverse arome. Arată aproape identic, însă o marte parte din brânzeturile comercializate în supermarketuri nu sunt produse din lapte natural și au în compoziție zeci de…

Citește AICI continuarea articolului: Cum recunoști brânza naturală de cea contrafăcută, plină de chimicale. Trucurile de care trebuie să ții cont când mergi la cumpărături.