Românii sunt furaţi la cântar. Iată care sunt trucurile pe care comercianţii le folosesc şi tu nu le observi când faci piaţa VIDEO

Piata produselor congelate este profitabila pentru comercianti, dar ii baga in paguba pe client. Si asta pentru ca, de multe ori, platim si gheata, atunci cand cumparam carne, fructe de mare si chiar legume congelate. De multe ori, nici nu stim ce cumparam, in lipsa unei etichete in limba romana.

08 dec. 2018, 10:08
Românii sunt furaţi la cântar. Iată care sunt trucurile pe care comercianţii le folosesc şi tu nu le observi când faci piaţa VIDEO

Ca sa dovedim ca suntem inselati la cantar, facem un experiment, scrie stirilekalad.ro. Cumparam mai multe produse congelate, legume si fructe de mare. Ne-am apucat sa le cantarim, pe rand, si iata surpriza! Gram cu gram suntem furati si atunci cand vorba de carnea la caserola. Pe aceasta eticheta, de pilda, scrie ca avem 354 de grame de cotlet de porc. In realitate, insa, cumparam cu 10 grame mai putin.

Citeşte şi Două călugăriţe au furat o sumă colosală. Ce au făcut cu banii

Specialistii mai spun ca exista comercianti care injecteaza carnea cu apa tocmai pentru a cantari mai mult. O alta problema nerespectata de multe ori e etichetarea. Sunt produse de import care nu au informatii si in limba roman.

Vezi video AICI.