Romaniţa, executată silit pentru pensia lui Adrian Iovan. Suma uriaşă ce trebuie înapoiată statului

Publicat: Sâmbătă, 04 Iulie 2015 11:38 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Iulie 2015 11:38 // Sursa: romaniatv.net

Veste teribilă pentru Romaniţa Iovan. Judecătorii au dat dreptate Casei de Pensii Ilfov, în procesul pentru pensia lui Adrian Iovan, iar acum creatoarea de modă riscă să fie executată silit dacă nu restituie cât mai repede aproape trei miliarde de lei vechi.

La două luni de la pierderea tatălui lor, Albert, reprezentat de mama sa, şi Irina, au cerut pensia părintelui lor, din perioada 1 august 2011 până la sfârşitul anului 2013, adică aproape 300.000 de lei. Chiar dacă reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Ilfov au susţinut că nu au de ce să le dea aceşti bani, Romaniţa Iovan a continuat procesul pentru un drept care credea că li se cuvenea moştenitorilor fostului ei soţ, potrivit Click.

"Adrian Iovan şi-a încasat pensia, dar şi suma de peste 14.000 de lei, drept obţinut în Justiţie, pentru pensia de serviciu, care i-a fost virată în cont în septembrie 2012. Din 1 mai 2012, pensia i-a fost suspendată pentru că s-a angajat la Şcoala Superioară de Aviaţie", au declarat surse din cadrul Casei Judeţene de Pensii Ilfov.

Citeşte şi Romaniţa Iovan, ATAC DUR la adresa judecătorilor: "Justiţia este oarbă"

Romaniţa Iovan a câştigat însă lupta în instanţă şi a şi încasat, la sfârşitul anului trecut, 273.389 de lei.

Şi, când credea că nu se mai poate întâmpla nimic, a venit şi îngrozitoarea veste. La începutul acestei luni, judecătorii Tribunalului Bucureşti au soluţionat contestaţia făcută de reprezentanţii Casa de Pensii şi le-au dat şi dreptate. Magistraţii au dispus întoarcerea executării şi i-au obligat pe moştenitorii lui Iovan să restituie banii.

"Într-adevăr, cei doi moştenitori au de achitat respectiva sumă către Casa de Pensii. Instanţa a decis restituirea acestei sume care se va achita în mod egal de către Albert şi Irina. Acest proces se va judeca în continuare, Romaniţa poate să conteste decizia. Problema este cum motivează instanţa hotărârea. Am informat-o pe doamna Romaniţa însă nu am primit nici un răspuns, pentru că este în vacanţă. Moştenitorii nu au doar drepturi de pe urma celui decedat, ci au şi obligaţii. Lui Albert, fiind minor, nu poate nimeni să-i ia mai mult decât i-a lăsat tatăl său. Există şi o dispoziţie care-i apără pe minori, astfel că, în situaţia în care datoriile ar fi mai mari decât bunurile obţinute, tot timpul el va plăti în limita acestor valori primite", ne-a declarat avocatul Romaniţei Iovan, Călin Giurgiu.

Surse din cadrul Casei de Pensii au precizat însă pentru Click! că cei doi moştenitori nu au încotro şi trebuie să restituie întreaga sumă, altfel creatoarea de modă, cea care a şi încasat banii respectivi, va fi în curând executată silit.

Citeşte şi Romaniţa Iovan a pierdut. Ce au stabilit judecătorii în războiul acesteia cu fosta iubită a lui Adrian Iovan

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iul 13:41
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2 --------------------------------------------------------------------------------------- Http:///Bit.Do/RoLoL

Pregăteşte-te pentru un joc online competitiv şi alert care îţi va pune la încercare îndemânarea şi inteligenţa. Devino un Invocator puternic şi cheamă eroi temerari care să lupte în numele tău pe Câmpiile Dreptăţii. Alege dintre peste 120 de eroi exclusivi şi arată-ţi forţa în luptele 5v5, 3v3, ARAM, Dominion, Clasament etc, într-o lume unică şi stilizată.

Http:///Bit.Do/RoLoL

Fii gata să te bucuri de cele mai atrăgătoare elemente din jocurile cu sesiuni, combinate cu elementele de esenţă ale MMORPG-urilor. Http:///Bit.Do/InstallLoL Joacă gratuit chiar AICI:

Http:///Bit.Do/RoLoL
04 iul 11:52
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
04 iul 11:47
Votează email 0 email
...executată silit dacă nu restituie cât mai repede aproape trei miliarde de lei vechi. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H