Romaniţa împarte vila cu fosta iubită a lui Adrian Iovan

Romaniţa Iovan, şi fosta iubită a pilotului, Mihaela Steriu, vor împărţi vila şi terenul de la Otopeni, au decis judecătorii.

04 apr. 2016, 06:18
Romaniţa împarte vila cu fosta iubită a lui Adrian Iovan

Judecătorii au luat o decizie în războiul dintre creatoarea de modă şi fosta iubită a lui Iovan, medicul Mihaela Steriu. Vila din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care îi poartă numele pilotului, Av. Adrian Iovan, a fost împărţită în două.

Astfel, Romaniţa Iovan, care l-a reprezentat pe fiul său, primeşte parterul casei din Otopeni şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar Mihaela Steriu primeşte etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei. Pentru egalizarea loturilor, Mihaela Steriu va trebui să le plătească moştenitorilor lui Iovan 35.891 de lei, cu titlu de sultă.

CITEŞTE ŞI Războiul dintre Romaniţa Iovan şi iubita lui Adrian Iovan s-a soldat cu o amendă

„Până nu avem soluţia scrisă pe hârtie nu putem să ne pronunţăm în nici un fel. Important este că Albert i-a convins pe judecători că acea casă e partajabilă. El nu-şi doreşte decât să aibă acces la amintirile pe care le-a avut acolo cu tatăl lui”, a declarat Romaniţa Iovan.