Romaniţa Iovan, momente cumplite. „Ne-am dorit să avem o fetiţă împreună, dar am pierdut sarcina”

Romaniţa Iovan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat cu 12 ani mai tânăr decât ea. Chiar dacă nu mai apare la evenimente mondene, creatoarea de modă duce o viaţă fericită alături de fiul său Albert, dar şi de Iulian. Se iubesc, călătoresc împreună, dar au trecut şi prin cele mai grele încercări

03 mart. 2018, 08:30

Deşi au trecut prin momente dureroase împreună, Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan nu au renunţat niciodată unul la celălalt, scrie spynews.ro. S-au iubit din ce în ce mai mult, iar relaţia lor a devenit mai unită pe zi ce trece. 

Citeşte şi Romaniţa Iovan, nostalgică pe Facebook: „Îmi vreau viaţa înapoi”

„Chiar ne gândeam că mai avem puţin şi facem aproape 10 ani. Mă mir cum se miră şi el, cum ne mirăm cu toţii si cum se mira o gramada de oameni. Oamenii au dat prea puţine şanse acestei relaţii. Persoanjul de gen masculin mult mai tânăr şi persoanjul feminin, adică eu. La noi a funcţionat. Nu ştiu dacă lucrurile au funcţionat mergând pe o reţetă. Nu am dat şanse acestei relaţii, nu am mers cu gândul unei relaţii serioase, că vreau să mă căsătoresc, nici el, dar am mers pe o relatie de incredere. Maturitatea mea i-a dat şi lui ceva…diferenţa de vârstă e şi ea o problemă, dar s-a maturizat, e clar ca barbatii sunt mai copii decat femeile, eu nu pot să nu recunosc, poate am luat din energia lui. Cred ca a contat foarte mult faptul ca am avut încredere unul în celalalt .. şi mai ales că în viaţă vreau să mă simt iubită şi să iubesc. Altfel nu pot, nici nu vreau. Nu pot să trăiesc altfel. Nu vreau să traiesc altfel. I-am spus: în momentul în care vei simţi că îţi place altă femeie, spune-mi şi ne vom despărţi. Şi în cazul meu la fel…nu voi trăi în compromis nici măcar 2 zile. Nu suntem legaţi cu un act. Ne leagă o relaţie frumoasă, o prietenie bazată respect si buna intelegere. Sunt mireasa lui în fiecare zi. E important să te simţi mireasa cuiva mereu. Decât să fii într-o zi şi apoi nu se ştie. E bărbatul cu care am stat cel mai mult în viaţă până acum. Vreau să fiu libera şi să fac ceea ce îmi place şi să ofer timp pentru familia mea, pentru Albert, pentru Iulian, şi nu în ultimul rând pentru mine. A venit momentul la 42 de ani şi l-am născut pe Albert, a fost prima oara în viaţa mea când mi-am dorit un copil, nu am vrut nici înainte. Am continuat 11 ani să mă împart între copil şi carieră, iar acum în al 12 an a lui Albert m-am hotărât să mă pun pe mine pe primul loc. E o viaţă frumoasă să poţi la un moment dat să te ocupi de tine şi să ai parte de lucruri pe care ţi le doreşti să le îndeplineşti”, a povestit Romaniţa Iovan.