Romaniţa Iovan a renunţat la păr pentru a ajuta bolnavii de cancer. Întregul moment a fost filmat VIDEO

Romaniţa Iovan care avea un păr impresionant de lung, a decis că e timpul pentru o schimbare. Aceasta s-a tuns scurt şi a filmat momentul tranziţiei.

03 dec. 2015, 13:40

Multe vedete au abordat metoda „Brave cut” (n.r. – tăiere curajoasă), iar Romaniţa Iovan se numără printre ele, scrie spynews.ro. Cauza pentru care a recurs la acest gest este cancerul. Perucile sunt realizate din părul celor curajoşi pentru a le vinde la un preţ redus femeilor bolnave de cancer.

După ce părul a fost tuns brut, Romaniţa şi-a delectat părul cu o nouă tunsoare. Vedeta are părul scurt, până la umeri, iar vârfurile îi sunt ondulate, asemeni coafurii de tip Burlesque.

Citeşte şi Romaniţa Iovan, mesaj dur pe Facebook pentru iubita lui Adrian Iovan

Cine este Romaniţa Iovan?

Romaniţa Iovan este o creatoare de modă şi femeie de afaceri din România. În anii ’80, a fost un celebru manechin şi fotomodel la centrul ed creaţie UCECOM. În 2003, Romaniţa s-a căsătorit cu Adrian de care ulterior, a divorţat. Adrian Iovan a murit la 20 ianuarie 2014 ca urmare a unui acccidentul aviatic. Potrivit autorităţilor, avionul de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander a executat o aterizare forțată în Munţii Apuseni, la o altitudine de circa 1400 m, lângă localitatea Petreasa, la limita dintre judeţele Cluj şi Alba. Avionul, pilotat de Iovan, transporta o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În accident au murit pilotul și studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul şi patru medici au fost răniți.


loading...