Romaniţa Iovan: „Este cea mai tristă zi pentru mine”

La doi ani de la producerea accidentului aviatic din Apuseni, Romaniţa Iovan a mers la mormântul fostului soţ, pilotul Adrian Iovan, pentru a aprinde o lumânare. Fosta soţie, a fost la sfârşitul săptămânii trecute la locul unde a avut loc tragedia în care a murit şi studenta la mdicină, Aura Ion.

20 ian. 2016, 18:39
Romaniţa Iovan: „Este cea mai tristă zi pentru mine”

Fosta soţie a pilotului Adrian Iovan, a ţinut să meargă la mormântul acesuia, miercuri, când s-au împlinit doi ani de la tragedie. Aceasta a fost însoţită şi de câţiva prieteni buni a-i pilotului.

„Ma duc la cimitirul Bellu impreuna cu mai multi prieteni ai lui Adrian ca sa aprindem o lumanare. Este cea mai trista zi pentru mine, pentru Albert, (baiatul pe care Romanita il are cu Iovan-n.r.) dar si pentru prietenii lui Adrian”, a declarat Romanita, potrivit CANCAN.ro

Fosta sotie a pilotului a fost la sfarsitul saptamanii trecute în localitatea Horea din Apuseni, acolo unde s-a tinut o slujba de comemorare in memoria lui Adrian Iovan. Evenimentul a fost organizat de Romanita, care a oferit tuturor participantilor si o masa in memoria acestuia.
Ea a declarat ca este important sa aprinda o lumanare acolo unde fostul ei sot a avut cel mai greu moment din viata lui.

La comemorarea din Apuseni a participat si Albert, baiatul fiind foarte apropiat de tatal sau in vremea in care acesta traia. Romanita a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii cu fiul ei. „Albert priveste spre cer cu incredere !”, a scris ea.

Citeşte şi Doi ani de la tragedia din Apuseni. Romaniţa Iovan revine la locul accidentului