Romanița Iovan, gusturi de Coco Chanel în materie de mobilier. Obiectul special pe care îl are în casă: „Este o copie fidelă a patului în care a dormit”

Îndrăgostită de Coco Chanel, Romanița Iovan are în casă un obiect identic cu cel al celebrei creatoare de modă.

16 mai 2023, 20:39
Romanița Iovan, gusturi de Coco Chanel în materie de mobilier. Obiectul special pe care îl are în casă: „Este o copie fidelă a patului în care a dormit”
Romanița Iovan doarme într-un pat identic cu cel în care dormea Coco Chanel la Ritz

Romanița Iovan are un obiect de mobilier aidoma celui pe care Coco Chanel l-a avut. Vedeta se declară îndrăgostită de creatoarea de modă, motiv pentru care a decis să își comande un pat ca al ei. În urmă cu 20 de ani, când și-a renovat casa, a vrut să doarmă într-un pat ca cel al femeii care a schimbat lumea modei.

Citește și: Romanița Iovan e pregătită pentru cutremur! Are buncăr antiatomic și vrea să adăpostească oamenii de pe străzi ”În caz de pericol iau toți oamenii de pe stradă”

„În primul rând, aflați că eu sunt îndrăgostită de Chanel. Ea a stat acolo 34 de ani din viața ei. Chiar atât de îndrăgostită sunt, încât atunci când mi-am mobilat casa, acum 20 de ani, am cumpărat un pat. Acesta e făcut manual de o companie care moștenește talentul, din tată în fiu. Și patul este o copie fidelă a patului în care a dormit Coco Chanel la Ritz. Deci, eu am așa ceva. Am fost la muzeu și acum aștept, în iunie, să merg neapărat, pentru că, în Paris, o să fie un muzeu Coco Chanel”, a declarat Romanița Iovan, potrivit viva.ro.

Romanița Iovan a fost în vacanță la Paris

Recent, vedeta a fost la Paris, alături de fina ei, fiind una dintre destinațiile de vacanță preferate de aceasta.

„Am fost la Paris. A fost foarte frumos. A fost extraordinar. Am stat la Ritz, în primul rând. Aceasta e știrea. Am reeditat o experiență pe care am avut-o, acum 18 ani, când am fost la Paris cu una dintre finele mele, numai noi două. Acum, am fost tot doar noi două, și acolo, ne-am întâlnit cu ambasadoarea noastră la UNESCO, doamna Simona Niculescu. A fost o seară extraordinară când ne-am dus la Crazy Horse Paris. Parisul rămâne Paris.

Citește și: Romaniţa Iovan a câştigat la Loto de Revelion. „E ca un fel de porte-bonheur. Nu contează suma”

Deci, este orașul pe care ar trebui să îl vizităm cât mai des. Eu nu am mai fost de acum trei ani, de la ziua mea, de dinainte de pandemie. Am fost de ziua mea cu Albert atunci, și cu Iulian. Rămâne una dintre destinațiile preferate, pentru că e și destul de aproape și îmi place foarte mult Parisul”, a mai spus ea.