Romaniţa Iovan a pierdut. Ce au stabilit judecătorii în războiul acesteia cu fosta iubită a lui Adrian Iovan

Disputa dintre creatoarea de modă şi Mihaela Steriu, fosta iubită a pilotului decedat în urmă cu un an în accidentul din Munţii Apuseni, a fost tranşată de judecători.

29 apr. 2015, 13:27
Romaniţa Iovan a pierdut. Ce au stabilit judecătorii în războiul acesteia cu fosta iubită a lui Adrian Iovan

Instanţa a respins cererea prin care Romaniţa Iovan solicita emiterea unei ordonanţe de urgenţă ce i-ar fi permis fiului ei minor, Albert, să intre în vila în care a locuit Adrian Iovan, scrie spynews.ro. În plus, creatoarea de modă trebuie să-i achite acesteia 1.500 de lei cheltuieli de judecată. Cu alte cuvinte, fiul pilotului nu poate intra în imobilul pilotului fără acordul expres al fostei iubite.

Citeşte şi Război pe averea lui Adrian Iovan. Romaniţa se lupă cu fosta iubită a pilotului pentru vila din Otopeni

Potrivit lui Iulian Gogan, soţ şi avocat al Romaniţei Iovan, totul a pornit de la refuzul Mihaela Steriu de a-l lăsa pe fiul aviatorului să ridice anumite bunuri din casa tatălui său. „Am cerut să i se permită să aibă acces la jucării, cărţi, hăinuţe… bunuri. Sunt foarte multe bunuri mobile rămase de la tatăl său de care el este legat şi întreabă aproape în fiecare zi despre acestea”, preciza avocatul la scurt timp după introducerea acţiunii.