Romanticii zodiacului. Trei zodii de bărbaţi care te vor face să trăieşti ca în filme

Poveşti de dragoste impresionante, aşa cum numai în filmele de Oscar îţi e dat să vezi. Asta te vor face să trăieşti bărbaţii romantici ai zodiacului. Sunt gentili, sunt plini de sex-appeal, creativi şi sensibili.

11 sept. 2017, 16:32
Romanticii zodiacului. Trei zodii de bărbaţi care te vor face să trăieşti ca în filme

Iata care sunt zodiile in care se regasesc acesti barbati care te duc pe culmile pasiunii:

Rac

Vei regasi in Rac cel mai curtenitor barbat cu putinta. Poate ca este putin de moda veche, ceea ce inseamna ca apeleaza la gesturi usor demodate sau la ceea ce s-ar putea numi un cliseu, insa nu e nimic rau in asta. Vei primi micul dejun la pat, vei primi non-stop mesaje de dragoste si chiar o cerere in casatorie in genunchi, exact asa cum vezi in filmele de dragoste. E foarte devotat relatiei si va face tot posibilul sa te simti iubita si rasfatata.

Balanta

Sarmantul barbat din Balanta te va surprinde cu felul sau diplomatic de a aborda totul. Este galant, respectuos, un adevarat gentleman al secolului 21. De la declaratii de dragoste fabuloase, la cadouri scumpe sau surprize inedite, nativul zodiei va da tot ce are mai bun ca sa te simti ca in Rai. Si te vei indragosti iremediabil de candoarea sa, de calmul sau, dar si de pasiunea pe care o pune in relatie. Fiindca stie sa ridice romantismul la cote maxime.

Pesti

Vorbe mai mestesugite precum rosteste nativul Pesti nu vei mai intalni nicaieri. El stie cum sa te convinga de sentimentele sale si vei ramane impresionata de cat de multa pasiune poate pune in relatie. Este un barbat fascinant, care aproape ca nu te va lasa sa faci nimic, te va ocroti, te va coplesi cu daruri, cu atentie, iti va face viata un Rai. Iti va compune poezii, iti va face declaratii de iubire in vazul lumii, doar ca sa te simti coplesita de atata dragoste.

Sursa: elle.ro.