Românul care a ascuns cadavrul fiicei concubinei în canapea, extrădat din Olanda

Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale și i-a ascuns cadavrul în canapea, va fi extrădat din Olanda.

16 aug. 2023, 16:19
Românul care a ascuns cadavrul fiicei concubinei în canapea, extrădat din Olanda

Bărbatul suspectat ca ucis o fetiță de 12 ani din București și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei va fi extradat în Romania. Este o decizie de ultim moment a autorităților din Amsterdam.

Citește și: Ultimele mesaje ale fetiţei de 12 ani ucise în Berceni aruncă în aer ancheta: „Sunt logată pe telefonul mamei”

Marcel Şerbuc este principalul suspect al crimei din Berceni și acum se află în custodia autorităților olandeze. Recent, magistrații olandezi au decis ca el să fie extrădat în România.

Acum urmează procedura de predare a inculpatului, procedură gestionată de Poliția Română. Autoritățile române estimează că inculpatul va fi adus în țară până la finalul lunii august.

Pe numele său există deja un mandat preventiv de arestare, care a fost dat în lipsă de magistrații de la Tribunalul București.

Citește și: Un nou caz Caracal! Detalii cutremurătoare din ancheta „cadavrului ascuns în canapea”. Ce s-a descoperit după analiza ADN. UPDATE: Mama fetiţei, reţinută în Spania

Dispariția fetei de 12 ani a fost anunțată de tatăl ei biologic. Acesta și mama fetei erau despărțiți, iar bărbatul s-a alarmat când nu a mai reușit să dea de niciuna dintre ele.

Cadavrul fetei a fost găsit după câteva zile ascuns în lada canapelei din apartamentul din Sectorul 4 din București, în care copila locuise împreună cu mama ei și concubinul acesteia.