Românul din SUA care şi-a masacrat familia vrea să fie liber. Bărbatul a plâns în faţa judecătorilor

Românul din Texas care şi-a masacrat familia este în stare de şoc. El a intrat, luni, plângând în hohote în sala de judecată, potrivit România TV. Camil Mătase a fost arestat preventiv, dar avocaţii săi au făcut recurs şi încearcă să îi convingă pe judecători să-l lase în libertate. Autorităţile americane vor ca el să fie extrădat în SUA, acolo unde a comis crima şi unde riscă să fie condamnat la moarte.

25 nov. 2013, 10:29
Românul din SUA care şi-a masacrat familia vrea să fie liber. Bărbatul a plâns în faţa judecătorilor

Camil Mătase a încercat, luni, să-i impresioneze pe judecători, potrivit România TV. Când a intrat în boxa acuzaţiilor, acesta a început să lacrimeze, iar în momentul în care judecătorul i-a acordat ultimul cuvânt, bărbatul a spus că regretă ceea ce a făcut şi că vrea să fie iertat pentru faptele sale, apoi a izbucnit în hohote de plâns.

Camile Mătase a venit la Curtea de Apel Bucureşti hotărât să-i convingă pe judecători că merită să fie cercetat în stare de libertate, după ce a primit mandat de arestare preventivă.

Autorităţile din Statele Unite ale Americii vor să-l judece pe bărbat pe teritoriul ţării lor. În statul Texas, acolo unde bărbatul a comis crima, există încă pedeapsa cu moartea.

Camil Mătase şi-a recunoscut faptele comise în SUA şi le-a spus anchetatorilor că şi-a ucis soţia, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în timp ce aceasta dormea, pentru că o suspecta că ar fi intrat într-o grupare de prostituţie, iar pe fiul lui l-ar fi împuşcat pentru că ar fi avut boli cronice.