Romario Benzar, prezentat oficial de US Lecce. Ce salariu va încasa în Serie A

Romario Benzar a semnat cu US Lecce și a fost prezentat pe contul oficial de Facebook al grupării italiene. Internaţionalul român a semnat un contract pe trei sezoane, plus încă un an opţional. FCSB va primi două milioane de euro, plus bonusuri în funcţie de perfeormanţele lui Romario Benzar.

30 iun. 2019, 12:52
Romario Benzar, prezentat oficial de US Lecce. Ce salariu va încasa în Serie A

Romario Benzar, 27 de ani, s-a înțeles cu US Lecce pentru un salariu de 45.000 de euro pe lună, de trei ori mai mare decât avea la FCSB, la care se adaugă bonusuri și prime de performanță. În plus, salariul va crește de la an la an.

„Sunt pregătit. E ceea ce mi-am dorit. Consider că mi-am făcut treaba la FCSB! Acum sper să fie totul ok la vizita medicală și să semnez contractul”, a declarat Romario Benzar.

„Știam că dacă promovează în Serie A vor face o ofertă să mă cumpere. Am ținut cu ei ca să promoveze. Mi-am dorit să ajung în Serie A și doar la această ofertă m-am gândit”, a mai mărturisit internaționalul român.

Romario Benzar a ajuns la FCSB de la Viitorul în urmă cu doi ani și mai avea contract cu echipa pregătită de Bogdan Andone până în 2022.