Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață. Actorul a renunțat la podoaba facială pentru a cincea oară

Mustața lui Romică Țociu a devenit, peste timp, marcă înregistrată. Publicul, fie cel de la teatru, fie cel de la TV, îl identifică ușor după mustață, iar actorul știe bine acest lucru. Cu toate astea, de cinci ori în viața lui a fost nevoit să renunțe la acest "accesoriu", ultima oară, în decembrie 2023, după ce a revenit de la „America Express”, unde a participat împreună cu fiul lui.

29 ian. 2024, 10:36
Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață. Actorul a renunțat la podoaba facială pentru a cincea oară

Romică Țociu este greu de recunoscut fără mustață. Iar dacă la acest look accesorizează și o pereche de ochelari de soare și o șapcă, șansele să-l recunoști scad exponențial. Recent, actorul a fost surprins pe stradă împreună cu soția lui de paparazzii Mediaflux.

Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață

Partenerul lui Cornel Palade a trecut neobservat pe stradă, dar ochii vigilenți ai paparazzilor nu au putut fi înșelați.

Mi-am ras mustața ca să arăt mai tânăr! Nu mi-am închipuit ca, la vârsta mea, să  fiu în așa formă! Pentru mine asta nu a fost eliminare, în ce ne privește. Ajungând în semifinală, eu unul m-am simțit câștigător. A fost experiența vieții mele. Sunt cel mai în vârstă concurent, care a ajuns atât de departe în competiție. E in motiv de mândrie!”, povestea actorul, la Xtra Night Show, după ce s-a întors de la „America Express”.

Citeste si Romică Țociu, devastat după experiența „America Express”! Cât de rău l-a afectat pe actor concursul de la Antena1: „A fost îngrozitor. Nu mai aveam respirație!”

În 2018, când a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, Romică Țociu a fost nevoit, pentru prima dată, să renunțe la mustață. Asta după ce aproape trei decenii o purtase continuu. Nu a mai fost recunoscut de nimeni dintre cei apropiați. Nici măcar cățelul nu l-a mai recunoscut.

Romică Țociu

Cea mai supărată a fost fiica mea, Daria. Nu mă mai văzuse fără mustață. Bine, nici eu nu mă mai văzusem (râde). Nici n-a mai vrut să mă pupe, când am ajuns acasă”, povestea Romică la acel moment.

Sacrificiul său a fost, însă, răsplătit. Actorul de comedie a câştigat prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, prezentată, la acel moment, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Romica Puceanu a fost personajul pe care Romică Ţociu l-a interpretat la Antena 1 şi pentru care şi-a făcut această schimbare radicală de look.

Citeste si Romică Țociu, dezvăluiri uriașe după 27 de ani de mariaj. Cum se înțelege cu Nicoleta: „Eu apar așa sporadic acasă. Au trecut vremurile alea când se uita la ceas”