Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață. Actorul a renunțat la podoaba facială pentru a cincea oară

Mustața lui Romică Țociu a devenit, peste timp, marcă înregistrată. Publicul, fie cel de la teatru, fie cel de la TV, îl identifică ușor după mustață, iar actorul știe bine acest lucru. Cu toate astea, de cinci ori în viața lui a fost nevoit să renunțe la acest "accesoriu", ultima oară, în decembrie 2023, după ce a revenit de la „America Express”, unde a participat împreună cu fiul lui.
Irina Dumitrescu
29 ian. 2024, 10:36
Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață. Actorul a renunțat la podoaba facială pentru a cincea oară

Romică Țociu este greu de recunoscut fără mustață. Iar dacă la acest look accesorizează și o pereche de ochelari de soare și o șapcă, șansele să-l recunoști scad exponențial. Recent, actorul a fost surprins pe stradă împreună cu soția lui de paparazzii Mediaflux.

Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață

Partenerul lui Cornel Palade a trecut neobservat pe stradă, dar ochii vigilenți ai paparazzilor nu au putut fi înșelați.

Mi-am ras mustața ca să arăt mai tânăr! Nu mi-am închipuit ca, la vârsta mea, să  fiu în așa formă! Pentru mine asta nu a fost eliminare, în ce ne privește. Ajungând în semifinală, eu unul m-am simțit câștigător. A fost experiența vieții mele. Sunt cel mai în vârstă concurent, care a ajuns atât de departe în competiție. E in motiv de mândrie!”, povestea actorul, la Xtra Night Show, după ce s-a întors de la „America Express”.

Citeste si Romică Țociu, devastat după experiența „America Express”! Cât de rău l-a afectat pe actor concursul de la Antena1: „A fost îngrozitor. Nu mai aveam respirație!”

În 2018, când a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, Romică Țociu a fost nevoit, pentru prima dată, să renunțe la mustață. Asta după ce aproape trei decenii o purtase continuu. Nu a mai fost recunoscut de nimeni dintre cei apropiați. Nici măcar cățelul nu l-a mai recunoscut.

Romică Țociu

Cea mai supărată a fost fiica mea, Daria. Nu mă mai văzuse fără mustață. Bine, nici eu nu mă mai văzusem (râde). Nici n-a mai vrut să mă pupe, când am ajuns acasă”, povestea Romică la acel moment.

Sacrificiul său a fost, însă, răsplătit. Actorul de comedie a câştigat prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, prezentată, la acel moment, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Romica Puceanu a fost personajul pe care Romică Ţociu l-a interpretat la Antena 1 şi pentru care şi-a făcut această schimbare radicală de look.

Citeste si Romică Țociu, dezvăluiri uriașe după 27 de ani de mariaj. Cum se înțelege cu Nicoleta: „Eu apar așa sporadic acasă. Au trecut vremurile alea când se uita la ceas”

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'