Romii îşi fac PALATE şi pentru viaţa de apoi. Vezi cum arată CAVOURILE impunătoare VIDEO

Somnul de veci e mai tihnit într-un palat. Romii cu bani din Hunedoara cu siguranţă asta au crezut când au construit pentru rudele decedate cavouri care seamănă mai degrabă cu nişte castele în miniatură. Banii aruncaţi n-au contat, atâta timp cât răposatul are parte de cele mai scumpe decoraţiuni, cum ar fi turnuleţele de marmură.

16 iun. 2014, 15:02
Romii îşi fac PALATE şi pentru viaţa de apoi. Vezi cum arată CAVOURILE impunătoare VIDEO

Vila lui Duda, un rom bogat, răpus de cancer la 54 de ani, este de departe cel mai impunător cavou din cimitirul catolic din Hunedoara, informează România TV. Rudele au avut grijă să-i finiseze palatul cu de toate: mobilă scumpă, plasmă şi o mulţime de obiecte care să-i facă bărbatului viaţa de apoi cât mai confortabilă. Numai stâlpii din marmură roz au costat 13.000 de euro.

Mai mult, ca somnul răposatului să nu fie deranjat de nimeni, uşa cavoului a fost închisă cu trei yale.

Citeşte şi Notificări lipite pe CRUCILE DIN CIMITIR. Cei care nu plătesc rămân fără locurile de veci

În vecinătatea palatului lui Duda este un alt cavou scump. Veta şi Hozu îşi trăiesc şi ei viaţa de apoi într-un palat de marmură decorat cu foarte multe ornamente aurii.

Cavourile impunătoare ale romilor sunt însă umbrite de un maldăr de gunoaie aflat la doar câţiva metri de ele. Nu doar romii sunt pretenţioşi în viaţa de apoi. În alt cimitir din Hunedoara, un bărbat îşi duce somnul de veci într-un sicriu din cristal de 35.000 de euro, adus tocmai de la Viena.

Citeşte şi Romii înstăriţi se odihnesc după moarte în palate de termopan