Romii sfidează autorităţile şi nu vor să renunţe la kitsch VIDEO

Romii din Timişoara, încă o dovadă că sfidează de departe bunul simţ. Nu renunţă în ruptul capului la elementele de prost gust cu care îşi împodobesc casele. După ce un rom a fost amendat că şi-a inscripţionat casa cu cuvântul "BANY", un altul şi-a scris mare pe geamuri "VERSACE", informează România TV.

08 iun. 2015, 12:47
Romii sfidează autorităţile şi nu vor să renunţe la kitsch VIDEO

Romii din Timişoara încalcă orice regulă a bunului simţ. Este şi cazul unui proprietar din clanul ţigănesc Bonescu care şi-a scris mare pe geamuri „VERSACE”. Palatul i-a aparţinut preşedintelui partidei romilor şi pe lângă sigla celebrului brand, aceasta este una din casele din Timişoara care şi-a păstrat celebrele turnuleţe specifice romilor.

Proprietarul altei case a oripilat anul trecut timişorenii cu sigla pe care şi-a montat-o direct pe acoperiş. Să fie sigur că va fi văzută de departe, acesta a scris „BANY”.

Autorităţile l-au somat să renunţe la inscripţie, dar pentru că proprietarul, membru în clanul Bonescu, a refuzat categoric a fost amendat cu 8.000 de lei şi s-a ales şi cu dosar penal pentru distrugere.

Citeşte şi Aşa jucării n-ai mai văzut. Fetiţa unei familii de romi, filmată în timp ce se joacă cu SUTELE de euro VIDEO