Romii sperie Londra. Ţiganii s-au instalat în zone luxoase şi spun că REGINA va avea grijă de ei

Romii din România au speriat din nou Londra. Ei şi-au instalat şatra pe o stradă exclusivistă din capitala Marii Britanii, unde dorm pe cartoane, înghesuiţi printre valize. Ţiganii spun că au venit în capitala Marii Britanii ca să îi ajute regina, pentru că ea "are grijă de poporul ei". 

25 mai 2013, 11:27

„Regina are grijă de poporul ei, toată lumea ştie acest lucru. De aceea venim din România, ca să ne ajute şi pe noi„, a declarat unul dintre romii din tabăra improvizată, scrie Daily Mail.

Unii dintre ei susţin că vor să muncească, dar tot ce fac toată ziua este să caute în gunoaie după mâncare şi să ceară bani de la trecători, susţin jurnaliştii britanici. Fetele şi femeile tinere sunt trimise să stea în faţa magazinelor alimentare şi să ceară cafea, iar cele bătrâne fac „gospodăria” în tabără şi caută mâncare în pungile de gunoi, mai scrie publicaţia britanică.

Cioteşete şi: Studiu oficial: Foarte puţini români vor veni în Marea Britanie după eliminarea restricţiilor

Tabăra amplasată ilegal în Park Lane contrastează puternic cu maşinile luxoase expuse în apropiere şi terasele îngrijite. Autorităţile locale se plâng că nu au suficiente fonduri pentru a soluţiona problema imigranţilor romi.


loading...
Partenerii noștri