Romtelecom a scos la vânzare mai multe proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi 16 judeţe

Publicat: Miercuri, 24 Aprilie 2013 14:39 // Actualizat: Miercuri, 24 Aprilie 2013 14:39 // Sursa: Mediafax

Romtelecom a scos la vânzare 42 de proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi 16 judeţe, procesul fiind parte a strategiei operatorului de a-şi optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului imobiliar şi pentru a creşte eficienţa şi a se concentra pe domeniul său de activitate.

Foto: focus-energetic.ro

Detalii şi fotografii ale proporietăţilor de vânzare sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.realestate.romtelecom.ro, informează Agepres.ro.

Lansată în 2010, pagina de internet www.realestate.romtelecom.ro include proprietăţile companiei disponibile pentru închiriere sau vânzare (terenuri sau spaţii cu diverse destinaţii - comerciale, tehnice, spaţii de birouri, de depozitare, destinate activităţilor turistice sau apartamente).

Cele 16 judeţe în care sunt situate proprietăţile Romtelecom scoase la vânzare sunt Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea.

Romtelecom este parte a grupului elen de telecomunicaţii OTE şi este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicaţii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 apr 16:16
Votează email 0 email
...target="_self" class="rps_more">Citeste toata stirea nr. vizualizari: 5 Sursa stire: http://www.rtv.net/romtelecom-a-scos-la-vanzare-mai-multe-proprietati-imobiliare-situate-in-bucuresti-si-16-judete_77112.html ...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H