Rona Hartner a fost externată după ce s-a operat de tumoră la colon. Diagnostic CRUNT pus de MEDICI

Rona Hartner a fost operată săptămâna trecută pentru îndepărtarea unei tumori la colon, iar marţi artista a fost externată din spital.

05 mart. 2019, 14:33
Rona Hartner a fost externată după ce s-a operat de tumoră la colon. Diagnostic CRUNT pus de MEDICI

Rona Hartner a fost operată de urgență luni, 25 februarie. Vedetei îi fusese depistată, cu doar trei zile înainte, o tumoră pe colon, iar medicii au decis că trebuie să intervină imediat.

Leonard Miron, diagnosticat cu cancer. A refuzat chimioterapia

Artista a dat o declarație pentru Antena Stars în care a povestit că se simte bine după operația dificilă prin care a trecut și, de asemenea, a mulțumit divinității, dar și oamenilor care s-au rugat pentru ea.

„Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sâmbătă s-a schimbat totul pentru că am vorbit cu oamenii şi s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mai vin diseară la spital, iar joi mă externez definitiv. Acum merg la Scena Misterelor. Mă simt foarte bine, de duminică mi-au spus că pot să plec. Lunea viitoare îmi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament postoperatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie!”, a declarat Rona Hartner.

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu CANCER. Actorul a făcut personal ANUNŢUL DUREROS

„I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc iau viaţa ca un cadou, dacă nu îţi ofer ţie meritele vieţii. Am oferit şi viaţa, şi moartea. Dumnezeu a vrut să nu am nicio durere după operaţie. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic”, a mai spus Rona Hartner.