Rona Hartner a încercat să se sinucidă. Dezvăluiri tulburătoare din viaţa artistei

Rona Hartner a vorbit cu sinceritate despre cea mai grea etapa din viata ei. O relatie de dragoste esuata si esecurile profesionale au determinat-o pe artista sa isi puna capat zilelor. Din fericere, a fost salvata in ultima clipa.

25 mai 2017, 15:21
Rona Hartner a încercat să se sinucidă. Dezvăluiri tulburătoare din viaţa artistei

Rona Hartner a facut dezvaluiri tulburatoare in emisiunea moderata de Iuliana Marciuc. Rona Hartner a vorbit cu sinceritate despre cel mai greu moment din viata ei, care a avut loc in urma cu 21 de ani. 

Actrita a marturisit ca in 1991 a incercat sa se sinucida, dupa ce a fost parasita de iubitul cu care era de 7 ani si cu care ar fi trebuit sa se casatoreasca si apoi a fost eliminata din distributia unui spectacol. Vedeta a spus ca cel care i-a salvat viata a fost tatal ei, care a gasit-o pur si simplu intamplator.

Intorsatura mea de destin a fost in anul 1996, cand am avut cel mai groaznic an din viata mea. In acest an mi s-a parut efectiv ca eram incarcerata intre 1000 de usi inchise, crezusem intr-o dragoste perfecta care a durat sapte ani si s-a oprit brusc. Trebuia sa se termine cu o casnicie si s-a ales praful. Terminasem facultatea de teatru si intrasem la mai multe spectacole, inclusiv la teatrul Odeon, in distributia spectacolului „Opera de trei parale” iar la premiera mi-au zis ca sunt prea buna si m-au dat afara din distributie. Am avut o tentativa de sinucidere si tatal meu m-a salvat. Nu stiu cum, dar in loc de a ajunge tata la Biserica, a ajuns la scoala, la facultate, intr-o camera unde nu era clasa, nu se tineau ore si eu eram acolo si incercam sa ma sinucid. Am lucrat opt luni la un spectacol cu care trebuia sa-mi dau licenta si … nu am mai stiut ce fac. Acela era momentul in care era sa fac ceva ireparabil”, i-a povestit Rona Hartner Iulianei Marciuc la emisiune „Destine ca-n filme”.