Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani! Vestea tristă a fost dată de sora ei, Rinda Hartner

Vestea momentului în showbiz! Actrița Rona Hartner s-a stins din viață după o îndelungată suferință.

23 nov. 2023, 12:56
Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani! Vestea tristă a fost dată de sora ei, Rinda Hartner

Artista și-a trăit ultimele momente alături de familie, iar anunțul trist a fost făcut de sora ei, Rinda Hartner!

O prietenă din copilărie, Imelda Antonescu, i-a adus un omagiu emoționant regretatei artiste.

Rona a fost lumină.A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie. Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul

În luna iulie, la 4 ani după ce a învins cancerul de colon, Rona Hartner anunţa că se confruntă din nou cu nemiloasa maladie. Artista a aflat că de data aceasta are cancer la plămâni în stadiul 4 şi deja se manifestă cu metastaze.

Vestea a tulburat-o pe vedetă, care a încercat să îşi găsească puterea să lupte din nou. Adevărul l-a aflat în urma unui control, din cauza unei tuse care nu îi mai trecea.

A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur şi mă lupt cu el. Acum aştept rezultatele de la biopsie şi o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da, am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt şi nu prea reuşesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele o perioadă şi le reiau după ce îmi revin. Practic de două luni tușeam încontinuu.

Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și după părerea ei, este ceva mult mai grav. M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru. Deja este cu metastaze„, declarase Rona Hartner, la Antena Stars.