Rona Hartner, anunţ important la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer

Rona Hartner a rămas pozitivă, chiar dacă a trecut printr-o operație dificilă, după ce medicii i-au descoperit o tumoră pe colon. Artista urmează un tratament, se reinventează pe zi ce trece și își face planuri pentru a trăi de acum încolo viața pe care și-o dorește. Cântăreața a anunțat pe contul său se Facebook când va avea loc nunta despre care a vorbit intens chiar și de pe patul de spital.

21 aug. 2019, 06:03
Rona Hartner, anunţ important la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer

Rona Hartner a declarat că se simte mult mai bine după operația suferită, după ce medicii i-au descoperit o tumoră pe colon. Astfel, interpreta continuă să își facă planuri alături de oamenii săi dragi și mai ales alături de partenerul său francez. Cei doi își vor uni destinele, dar această veste o știam încă de când interpreta se afla în România, pe patul de spital. Acum, Rona a venit cu informații noi.

Rona Hartner continuă lupta cu CANCERUL. Ultimul mesaj al artistei este TULBURĂTOR

Pe contul său de Facebook, cantautoarea și-a anunțat admiratorii, cu multă bucurie, că nunta lor va avea loc pe data de 5 octombrie. De asemenea, anterior, Rona Hartner a povestit și despre cununia religioasă, care va fi la o distanță de șase luni de cea civilă, dat fiind că necesită mai multă pregătire, din spusele artistei. Cert este că va avea loc pe Coasta de Azur, pe plaja pe care a fost cerută de nevastă.

Rona Hartner, depistată cu încă o BOALĂ GRAVĂ. Ce i-au gasit medicii din Franţa, pe langă CANCER 

„Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea”, a declarat Rona Hartner.