Rona Hartner, dezvăluiri INTIME. Motivul ŞOCANT pentru care a decis să nu facă SEX cu noul iubit până la NUNTĂ

Rona Hartner și actualul ei partener de viață au vorbit despre viața lor intimă. Rona Hartner a mărturisit că ea și francezul care i-a furat inima încă nu au făcut sex şi a precizat că acest lucru va avea loc abia după nuntă.

12 dec. 2018, 15:18
Rona Hartner, dezvăluiri INTIME. Motivul ŞOCANT pentru care a decis să nu facă SEX cu noul iubit până la NUNTĂ

Rona Hartner s-a declarat extrem de îndrăgostită de noul ei partener de viață, dar ceidoi nu au întreținut încă relații intime. Explicația vedetei este că ea și partenerul ei doresc să se păstreze puri până în ziua nunții.

Rona Hartner se mărită. Surpriză: cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ

„Ne iubim foarte tare. Din ce în ce mai tare. E un foc de artificii care nu se mai termină. Noi nu trăim o relaţie. Suntem caşti, puri, până la nuntă. E important să ne cunoaştem, restul va veni de la sine. Ne cunoaştem din aprilie şi ne căsătorim la anul, în aprilie. Am vrea să facem nunta pe Coasta de Azur, pe o peninsulă pe care m-a dus. El are un copil din prima căsătorie. Eu am o fetiţă. Mi-aş dori mult să adoptăm, în Franţa nu e o problemă. Dacă o să facem un copil după căsătorie, foarte bine. Dacă nu, aş vrea să adoptăm. E complicat să adopţi ca mamă singură”, a dezvăluit Rona Hartner.

Nunta va fi organizată fie în România, fie în Franţa. În cazul în care vor hotărî să facă acest pas important peste hotare, Rona Hartner a explicat că ceremonia va avea loc pe o plajă.