Rona Hartner, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!”

Rona Hartner trece prin momente dificile după ce medicii i-au dat un diagnostic crunt. Artista suferă de cancer în faza a patra și are metastaze la creier. Acum, vedeta este internată în spital de o săptămână și face chimioterapie.

21 aug. 2023, 22:49
Rona Hartner, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!”

Rona Hartner a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. 

Rona Hartner a declarat că este internată în spital de o săptămână  și a început deja ședințele de chimioterapie. Totodată, artista a precizat că va fi nevoită să facă chimioterapie în următoarele patru luni.

„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta! Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!

Rona Hartner, necaz neașteptat în plină luptă cu cancerul

Într-un live pe facebook, Rona Hartner a anunțat că patrupedul care îi mai alina suferința, s-a stins din viață, din cauza unei boli. Artista este de părere că animăluțul a empatizat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă.
Rona Hartner, momente crâncene după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer: „Am 7, 8, 9 metastaze pe creier care au crescut”
„Poate s-a empatizat cu tot ce s-a întâmplat. Câinele meu era bolnav în opt luni, dar nu mi-am dat seama. A murit și câinele. Am făcut și parastas pentru cățelușa mea. Am zis: ce trebuie să fac acum? Să am încredere în Dumnezeu”, a dezvăluit Rona Hartner în live-ul de pe Facebook.

 „Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185”

Rona Hartner recunoaște că boala a schimbat-o complet și se simte ca la 185 de ani. Cu toate astea, artista speră să-și îndeplinească toate dorințele pe care le mai are și Dumnezeu să facă o minune.

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

Rona Hartner, noi dezvăluiri teribile despre cancer: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 cm și 7 pe creier. Nu voi mai putea munci niciodată, cancerule, ieşi din mine!”

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a spus Rona Hartner.

Rona Hartner are metastaze la creier: „Eu nu mai câștig niciun ban”

„Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă. Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat. Am încercat să plâng doar de două ori. Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, a completat Rona Hartner.

Rona Hartner, momente crâncene după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer: „Am 7, 8, 9 metastaze pe creier care au crescut”