Rona Hartner, operată de urgenţă: „Plâng încontinuu, nu am de ales”

Rona Hartner trece prin momente cumplite după accidentul din timpul repetiţiilor la "Uite cine dansează". Deşi s-a accidentat în urmă cu zce zile, vedeta a comtinuat să danseze, iar starea ei s-a agravat.

31 mart. 2017, 16:12
Rona Hartner, operată de urgenţă: „Plâng încontinuu, nu am de ales”

Rona Hartner s-a ales cu o fisură de menisc de gradul trei, iar acum trebuie să fie operată de urgenţă.

„Am aflat concluzia tragică. Trebuie să fac o operaţie de urgenţă. Am fisură de menisc de gradul 3, adică mai pe româneşte, menisul este distrus, este rupt. În plus de asta, din cauza unui şoc pe care l-am avut acum 10 zile, am şi peroneul fracturat. Am o fisură chiar pe peroneu. Acea fisură dădea nişte dureri foarte mari, pe care le am şi pe care le resimt în permanenţă, dar cu ele am putut să avansez. În schimb meniscul avea tendinţa să se agraveze din ce în ce mai tare. Astăzi nici n-am voie să stau pe picior. Asta a fost pentru mine un şoc. Plâng încontinuu de atunci. Nu am de ales. Am fost la toţi specialiştii, şi pentru sport şi pentru toate cele. Am cerut părerea la 7-8 medici(…) şi toată lumea mi-a spus acelaşi lucru: operaţie de urgenţă”, a declarat în direct, la TV.

Rona Hartner va fi înlocuită, de luni, în emisiunea ”Uite cine dansează!”, după ce s-a accidentat la antrenamente. Vedeta care o va înlocui pe Rona Hartner va fi prezentată luni, în cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Uite cine dansează!”, noua concurentă urmând să intre direct în dueluri, alături de coregraful Andrei Mangra.