Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul! În timpul unei ședințe de tratament foarte dureroase, actrița și-a văzut tatăl decedat: „Haide, fata mea!”

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer pulmonar. Cu tratament, un stil de viață organizat și multe rugăciuni, actrița s-a vindecat. Din păcate, anul acesta maladia a recidivat, de data asta fiind și mai agresivă. Rona a fost diagnosticată cu metastaze la creier, iar în ultima perioadă una dintre metastaze se mărise. Actrița și-a păstrat tot timpul speranța că Dumnezeu va face o minune cu ea. Cu toate astea, la un moment dat, în timpul unei ședințe nde chimioterapie, a avut viziunea morții.

23 nov. 2023, 12:28
Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul! În timpul unei ședințe de tratament foarte dureroase, actrița și-a văzut tatăl decedat: „Haide, fata mea!”

Rona Hartner se află în stare critică. Anunțul dureros a fost făcut de sora ei, Rinda, care, într-o postare pe Facebook, a anunțat că Rona își trăiește ultimele clipe și le-a cerut oamenilor să se roage ca trecerea dincolo a surorii ei să fie ușoară.

Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul! Și-a văzut tatăl decedat: „Haide, fata mea!”

Nu cu foarte mult timp în urmă, Rona a dezvăluit o experiență care a marcat-o. În timpul unei sesiuni dureroase de chimioterapie, una foarte dureroasă, acesteia i-a apărut în vis tatăl ei decedat care o chema la el. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!„. Visul a continuat cu apariția lui Iisus, care i-a spus: „Și dacă nu vreau să te vindec?” Visul tulburător a făcut-o pe actriță să rostească o rugăciune profundă, amintindu-și un Psalm care spune că iubirea divină este mai importantă decât viața.

Citeste si „Dumnezeu să-i lumineze calea!”. Dan Negru, șocat de vestea tristă despre Rona Hartner. Actrița e pe patul de moarte

Din păcate, în ciuda atitudinii ei pozitive și a credinței nestrămutate în Dumnezeu, Rona se află acum într-o stare critică. Sora ei, Rinda, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cerând gânduri bune și rugăciuni pentru actriță. În aceste momente dificile, familia vrea să fie alături de Rona și de fiica ei, sperând la o minune divină care să aline suferința ei.

Vedetele i-au transmis mesaje de susținere

Gânduri bune i-au transmis actriței și multe vedete, printre care Dan Negru și Bianca Brad. Aceasta din urmă, o supraviețuitoare a cancerului, a empatizat puternic cu suferința Ronei și a familiei sale. Bianca Brad nu poate crede că un om atât de pozitiv și cu atâta energie bună precum a fost Rona își trăiește acum ultimele clipe. Actrița a scris pe Facebook o postare prin care îi transmite toate gândurile bune Ronei, rugând-o pe sora acesteia să îi aline suferința și să îi dea putere, citindu-i mesajele pline de gânduri bune pe care oamenii i le transmit.

Citeste si Ce avere are Rona Hartner. Actrița a pierdut aproape tot ce avea după divorț, a rămas cu bani doar ca să trăiască de pe o zi pe alta

Offff… ce veste tristă… și greu de crezut, la cât de plină de viață, de credință și de speranță au fost postările ei recente… Îmi pare tare rău… pentru ea… pentru fetița ei… pentru ține, Rinda… Dumnezeu să vă aline suferința… pe a ei… dar și pe a voastră… Dacă ești lângă ea, citește-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici… îi va face bine… Te îmbrățișez cu iubire, Rona…”, a scris Bianca Brad, pe pagina sa de Facebook.