Ronald Gavril, criticat dur după ce s-a pozat pe internet alături de Anamaria Prodan. „Ești penibil precum Prodanca”

După ce Anamaria Prodan s-a postat alături de iubit pe rețelele sociale, a venit rândul lui Ronald Gavril să facă același lucru.

05 ian. 2024, 16:29
Ronald Gavril, criticat dur după ce s-a pozat pe internet alături de Anamaria Prodan. „Ești penibil precum Prodanca”

Anamaria Prodan și-a petrecut Anul Nou în SUA, alături de copiii ei și de Ronald Gavril, boxerul devenit milionar. S-au afișat împreună în ipostaze tandre, iar fanii, văzând apropierea dintre ei, au fost convinși că sunt împreună.

Ronald Gavril, taxat de fani după ce s-a afișat cu Anamaria Prodan

Ronald a primit numeroase critici după ce s-a afișat alături de impresară.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris Prodan, în descierea fotografiilor cu el.

Citește și Anamaria Prodan și noul iubit sunt de nedespărțit. În ce ipostază s-a pozat impresara alături de Ronald Gavril – FOTO

Mulți au tras concluzia că cei doi sunt împreună. Între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani, ea are 51 de ani, el are 37. Acum Ronald a întărit și mai mult speculațiile că e împreună cu impresara, după ce a postat și el o fotografie alături de ea.

Un internat l-a făcut praf după pozele cu ei doi. „Ești penibil precum Prodanca, de ce ai întrerupt comentariile? Dacă tot ai făcut asta, spune-i dânsei să se rezume la relația ei. Oricum vrea carne moale și peste 4-5 luni o să caute altceva”.

Citește și Cine este bărbatul misterios care o face pe Anamaria Prodan să zâmbească. Are bani mulți și este un sportiv cunoscut în toată lumea

Ronald Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugliști din lume. Sportivul este milionar, îl are ca impresar pe Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume și, de altfel, a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În luna mai a anului 2012, sportivul s-a mutat în Las Vegas, unde își desfășoară activitatea în prezent. Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril în timpul sesiunilor sale de sparring la Clubul de box Mayweather și i-au făcut o ofertă de contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions. Semnarea contractului a avut loc în luna martie a anului 2013, iar de atunci colaborează împreună.