Ronnie O’Sullivan va participa la un concert care va avea loc la Mamaia

Ronnie O'Sullivan revine în România! Campionul mondial la snooker, unul dintre cei mai mari jucători din istorie, va participa la un concert organizat la Mamaia.

29 aug. 2017, 07:34
Ronnie O’Sullivan va participa la un concert care va avea loc la Mamaia

Ronnie O’Sullivan va participa pe 2 septembrie la concertul lui Goran Bregovic, care va avea loc pe Litoralul românesc. Este pentru prima dată când Bregovic vine în ţara noastră cu întreaga sa orchestă. Mai mult, pe lângă prezenţa campionului mondial la snooker, la evenimentul din septembrie va mai participa şi Ronnie Wood, legendarul chitarist, membru al formaţiei Rolling Stone.

„Există informaţii clare să O’Sullivan va sosi la Constanţa cu un avion privat care va veni direct de la Londra. Sosirea este programată în jurul orei 16:00, iar prietenii acestuia din România au început deja să se ocupe de vizita legendarului jucător de snooker. Cazarea urmează să fie făcută la Phoenicia Royal, acolo unde va ajunge cu un elicopter care-l va prelua direct de pe pista aeroportului din Constanţa pe O’Sullivan”, spun sursele GSP.

Avionul cu care cei doi vor ajunge pe Aeroportul „Mihai Kogălniceanu” este un Challenger 650, căruia i-a fost rezervat deja un culoar de zbor şi de aterizare la Constanţa pentru 2 septembrie.

Mai mult, surse din cadrul hotelului au dezvăluit în exclusivitate pentru GSP că cel care s-a ocupat de rezervările celor doi este omul de afaceri Adrian Thiess, cel care l-a adus pe O’Sullivan pentru prima oară la Bucureşti pentru mai multe meciuri demonstrative de snooker, dar şi la Campionatul European care a avut loc în Capitală.

Contactat pentru a confirma informaţiile, Thiess s-a rezumat în a spune: „Mi-am invitat la concert prieteni dragi care pot face pentru turismul românesc ceea ce nu reuşesc zeci de politicieni aflaţi la guvernare”.

După ce va participa la concertul lui Goran Bregovici din Mamaia, O’Sullivan va pleca spre Bulgaria, acolo unde urmează să participe la un meci demonstrativ de snooker alături de Stephen Hendry.