Ronnie Wood, pregătit să îşi ia rămas bun de la familie după ce a refuzat chimoterapia. Chitaristul Rolling Stones are cancer la plămân

Ronnie Wood, chitarist al formaţiei The Rolling Stones, a declarat într-un interviu că nu a luat în calcul chimoterapia, însă nu din cauză că nu ar fi avut rezultate, ci pentru că ar fi rămas fără păr, scrie news.ro, care citează The Guardian.

07 aug. 2017, 18:28

În timpul unei consultaţii de rutină, Ronnie Wood a descoperit că are cancer la plămân. El a primit diagnosticul în luna mai şi a fost operat de cinci ori. În urma operaţiilor i-a fost scoasă o parte dintr-un plămân.

Wood, în vârstă de 69 de ani, care a fumat timp de 50 de ani, a renunţat la fumat înainte de naşterea gemenelor sale. El a declarat că nu a luat în calcul chimioterapia. „A fost mai mult din cauză că aş fi pierdut părul. Acest păr nu pleacă nicăieri. Am spus: În niciun caz. Şi am continuat să cred că totul va fi bine”.

„Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla”, a spus el, adăugând că s-a pregătit să spună „rămas bun” familiei sale după ce a primit diagnosticul.

Ronald David Wood, născut pe 1 iunie 1947, în Hillingdon (Anglia), este chitarist şi compozitor. Şi-a început cariera de chitarist ca membru al trupei The Birds, în 1964. A devenit cunoscut ca parte a formaţiei Faces, din care făcea parte şi Rod Stewart, şi a Jeff Beck Group. În 1975, el s-a alăturat formaţiei The Rolling Stones, la invitaţia prietenului său Keith Richards, după plecarea lui Mick Taylor din trupă. Primul album al grupului la înregistrarea căruia a participat Wood este „Black and Blue” (1976).