Rovana Plumb a fost aleasă vicepreşedinte PSD

Rovana Plumb a fost desemnată marți în funcția de vicepreședinte al PSD. Locul a rămas vacant în urma demisiei lui Andrei Dolineaschi.

09 feb. 2016, 16:17
Rovana Plumb a fost aleasă vicepreşedinte PSD

Rovana Plumb, fostul ministru al Muncii, anunţase înainte de Comitetul Executiv că nu mai candidează pentru conducerea Consiliului Naţional, însă Liviu Dragnea a precizat că ea va fi cooptată în conducerea partidului.

Locul în Consiliul Naţional a fost ocupat de Mihai Fifor,. Rovana Plumb nu a fost prezentă nici la reuniunea CN, nici la ședința CExN al PSD, Liviu Dragnea scuzând-o că este răcită.

„Un post de vicepreședinte, rămas vacant după demisia dlui Andrei Dolineaschi, la propunerea mea, a fost ocupat, în urma votului colegilor, de doamna Rovana Plumb. Le-am spus colegilor că e foarte răcită. Toți colegii au votat în unanimitate această propunere și cred că este un lucru bun. Rovana rămâne în continuare în echipa de conducere, este un om respectat, un bun ministru și o colegă care a și făcut foarte mult pentru partid”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Gabi Firea este prima opțiune ca și candidat pentru Primăria Capitalei