Rovana Plumb: PSD lucrează la Programul „Prima Vacanţă” pentru copiii defavorizaţi

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunţat că Executivul se pregăteşte să lanseze şi programul "Prima Vacanţă", dedicat copiilor care provin din familii defavorizate şi nu au avut şansa să meargă până acum într-o vacanţă. 

30 iun. 2015, 08:10
Rovana Plumb: PSD lucrează la Programul „Prima Vacanţă” pentru copiii defavorizaţi

Ministrul a anunțat luni că social-democrații lucrează la programul „Prima vacanță”, destinat copiilor care provin din familii defavorizate.

„Lucrăm la programul «Prima vacanță», a fost o dezbatere în cadrul Departamentului pentru tineret al Consiliului Național al partidului unde ne-am îndreptat atenția către cei care nu au putut până acum să meargă într-o vacanță.

De aceea gândim programul «Prima vacanță». Sunt foarte mulți copii care nu au avut posibilitatea să meargă într-o vacanță, fie că vorbim de mare sau de munte. Dacă tot venim și gândim un pachet integrat de servicii speciale pentru copii ne-am gândit să le dăm și această șansă de a putea avea prima vacanță, mă refer la copii care provin din familiile defavorizate. Sunt niște criterii”, a explicat Rovana Plumb la o emisiune B1 TV.

Citeşte şi: Rovana Plumb spune că actuala coaliţie majoritară va continua guvernarea

Ea a adăugat că ”modelul” a fost importat.

„Am și spus în baza acordului pe care noi l-am încheiat cu Suedia pe zona socială, copii, persoane cu dizabilități, că vrem să aducem modelul de pachet de servici pentru copii în România pentru că e cel mai performant la ora actuală”, a menționat ministrul Muncii.