Rovana Plumb: USD continuă lupta contra regimului Băsescu, unul dintre obiectivele centrale a USL

Vicepreşedintele PSD, Rovana Plumb a declarat că unul dintre obiectivele principale ale USL este destructurarea regimului Băsescu, obiectiv care va fi dus la capăt de Uniunea Social Democrată.

26 feb. 2014, 13:19
Rovana Plumb: USD continuă lupta contra regimului Băsescu, unul dintre obiectivele centrale a USL

„Premierul Victor Ponta a făcut tot ce se putea omeneşte pentru a continua proiectul USL, însă domnul Crin Antonescu a făcut tot posibilul să părăsească Uniunea. Din nefericire plecare domnului Antonescu şi a PNL este prematură pentru că USL nu şi-a dus la îndeplinire principalul obiectiv asumat în 2012 şi anume destructurarea regimului Băsescu. De aceea, Uniunea Social Democrată va continua această luptă şi îşi va asuma în continuare guvernarea. Suntem încrezători că tot ce am realizat în USL şi ce a făcut USL a fost spre binele românilor şi de aceea vom duce mai departe guvernarea și vom atinge obiectivele pentru care am fost votați de români.

Asigur românii de faptul că Guvernul continuă să funcționeze normal. La Ministerul Mediului ne concentrăm mai departe pe procesul de absorbție a fondurilor europene, care sunt principalul motor de susținere financiară a dezvoltării României si bunăstării românilor „, a declarat Rovana Plumb.