Roxana Ciuhulescu, pe masa de operație. Care este starea de sănătate a fostei prezentatoare TV

Roxana Ciuhulescu s-a operat recent, după ce luni de zile durerile nu-i mai dădeau pace. Fosta concurentă de la Survivor România a amânat intervenția pentru finala emisiunii de la Pro TV.

15 aug. 2022, 21:04
Roxana Ciuhulescu, pe masa de operație. Care este starea de sănătate a fostei prezentatoare TV

După luni de dureri, Roxana Ciuhulescu a ajuns pe masa de operație. Fosta prezentatoare TV a spus că este vorba despre o discopatie care nu o lăsa să se mai miște. Intervenția ar fi trebuit făcută în urmă cu multe luni, dar vedeta a fost nevoită să o tot amâne.

Citește și Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un nume „greu” din fotbalul românesc. „E un mare antrenor, fost mare jucător. A fost extrem de obraznic

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru playtech.ro

Roxana Ciuhulescu a vorbit în urmă cu câteva luni, despre problema sa de sănătate. Ea trebuia să se opereze încă de atunci, dar a ales să meargă la finala Survivor România 2022 și apoi să facă procedura. Încă de atunci, durerile nu-i dădeau pace fostei prezentatoare TV.

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!

Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje”, a mărturisit Roxana, pentru Click.

În ianuarie, Roxana Ciuhulescu a fost cea de-a doua concurentă de la Survivor România care a părăsit competiția. Ea făcut parte din echipa Faimoşilor, însă nu a rămas mult timp în competiţie. A fost nevoită să părăsească emisiunea, la doar o săptămână după eliminarea Xoniei de la Survivor 2022.

Roxana Ciuhulescu a fost luată cu ambulanţa, chiar în timpul show-ului, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Iar la acel moment, medicii i-au recomandat să părăsească concursul.

Citește și Roxana Ciuhulescu, dată afară de la Ministerul Sportului după participarea la Survivor România 2022. De ce s-a enervat ministrul Eduard Novak