Roxana Ciuhulescu, probleme cu sarcina. „Mă rog la Dumnezeu să-l nasc la termen!”

 Roxana Ciuhulescu va naşte pentru a doua oară și a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut.

01 mart. 2018, 09:11
Roxana Ciuhulescu, probleme cu sarcina. „Mă rog la Dumnezeu să-l nasc la termen!”

Roxana Ciuhulescu a anunțat recent pe blocul personal, că va avea un băiețel cu actualul iubit. Fosta prezentatoare tv mai are o fetiță din căsnicia anterioară.

„Organismul se comportă altfel. Am avut momente în care mi-a fost frică că îl pierd, mă rog la Dumnezeu să-l nasc la termen şi să fie un copil sănătos şi să aibă un pic de noroc. 2017 a fost de la agonie la extaz. Am suferit ca un câine. Nu aș dori nici dușmanilor mei să treacă prin tot ce am trecut eu. Mă bucur că am avut tăria să mă rup și sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în relații toxice să facă ast”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru revista VIVA!.

Roxana Ciuhulescu este însărcinată pentru a doua oară. „Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit…”

„Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit –  un frățior! (…) Deși eram pregătiți pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător!”, a fost anunţul de pe blog scris de Roxana Ciuhulescu.