Roxana Dobre, lămuriri despre boala necruţătoare de care ar suferi Florin Salam. Cum a fost surprins la metrou VIDEO

Zilele trecute, Florin Salam a fost surprins într-o ipostază rară, la metrou. Îmbrăcat într-un trening, cu o geacă sport pe el și un tricou alb și ținându-se cu ambele mâini de o bară a vagonului, manelistul nu părea într-o formă tocmai bună. Partenera acestuia, Roxana Dobre, a lămurit totul.

12 iun. 2019, 09:49
Roxana Dobre, lămuriri despre boala necruţătoare de care ar suferi Florin Salam. Cum a fost surprins la metrou VIDEO

Roxana Dobre a făcut primele declarații, după apariția imaginilor cu soțul ei scrie wowbiz.ro. „Nu are răbdare sa mai aștepte sa vină mașina după el, la aeroport, ca să ajungă acasă. De fiecare data se grăbește sa ajungă la metrou ca să nu mai piardă timp în trafic. Așa că urcă în metrou și vine acasă. Nu înțeleg de ce e lumea atât de mirată și de îngrijorată că merge el cu metroul. Noi facem adeseori asta, dar de fiecare dată încercăm să fim cât mai discreți, nu simțim nevoia să ne expunem. Suntem oameni normali, facem lucruri normale”, a spus Roxana Dobre.

Citeşte şi Filmare șocantă cu Florin Salam. Cântărețul a fost surprins într-o ipostază îngrijorătoare

„Florin se grăbea să ajungă acasă, la noi, la mine și la copiii noștri. Nu este bolnav, este sănătos, era doar obosit. Se mai întâmplă să fie și el obosit, mai ales când se întoarce din străinătate, atunci când cântă mult. Inițial chiar m-am speriat când am auzit de imaginile acelea, dar știu că este bine, mai ales că am vorbit despre asta cu el.”, a mai spus Roxana Dobre pentru sursa citată.