Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam: „Soţului meu îi place să stea cu mai multe domnișoare”

Roxana Dobre a fost invitată în podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici, unde a vorbit despre căsătoria pe care o are cu Florin Salam.

30 ian. 2024, 14:53
Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam: „Soţului meu îi place să stea cu mai multe domnișoare”

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, iar după 8 ani de relație, cei doi s-au hotărât să facă marele pas. Acum doi ani, în luna iunie, au decis să se căsătorească și au făcut cununia civilă pe malul mării. Ceremonia a fost urmată de o petrecere unde au fost invitați cei mai importanți oameni din viața lor.

Recent, Florin Salam a fost în mijloc unui scandal de proporții, după ce o tânără, în vârstă de 23 de ani, l-a acuzat că a agresat-o în noapte de Revelion. Artistul a respins acuzațiile și a spus că singura femeie pe care o iubește este mama celor trei copii ai săi.

Invitată în cadrul podcastului Te ascult”, al Ilincăi Vandici, Roxana Dobre a vorbit despre căsătoria pe care o are cu Florin Salam. Chiar dacă artistul este asaltat de femei frumoase și își petrece timpul în compania lor, Roxana Dobre spune că nu este geloasă. Singura ei grijă atunci când Florin Salam nu ajunge imediat acasă după concerte este să nu pățească ceva.

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu. «Nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei?» Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și cu care mă trezește din somn câteodată. Mă uit la ceas și zic ‘wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?’.

Florin Salam, implicat într-un nou scandal. Țeapa uriașă pe care manelistul le-a dat-o unor miri: le-a luat 9.000 de euro și nu s-a mai prezentat la nuntă
Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare. Îmi e frică atunci când stă la un pahar să nu întoarcă capul și să i se pună ceva în pahar. Asta este grija mea, nu grija altor prostii, pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore”, a spus Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici.

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos și pe cât este el de mare, pe atât este de dificil”
Roxana Dobre a povestit și despre momentele de început ale relației lor, spunând că și-a acceptat și susținut soțul în cariera sa muzicală, bazându-se pe dragostea lor și pe încrederea reciprocă.

EXCLUSIV Avocata lui Florin Salam: „Nu există certificat medico-legal sau fotografii. Domnişoara i-a luat banii din portofel, dar el nu a depus plângere”
„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos și pe cât este el de mare, pe atât este de dificil. Oamenii mi-au aruncat multe și nevrute, fără să mă cunoască. Este greu când nu îl am lângă mine. Lasă gura lumii. Gura lumii nu o să astupe nimeni. E bine când ești vorbit, o iau și așa. Ne-am luat când aveam 27 de ani. Am stat și noi câteva luni împreună, așa, doar noi doi, unde ne-am bucurat unul de celălalt, după care și-a început activitatea. Când și-a început activitatea a fost un haos total. M-am întrebat ce o să fac, dar l-am iubit atât de tare și îl iubesc atât de mult încât am acceptat, i-am acceptat jobul. Știam de când l-am cunoscut ceea ce face, dar nu știam cum este. Una e să vezi și una e ceea ce simți”, a mai declarat Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici.

Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără de 23 de ani, într-un hotel din Bucureşti

Interpretul de manele Florin Salam este acuzat că, în 1 ianuarie, ar fi agresat o tânără de 23 de ani, într-un hotel din Bucureşti. A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitralei.

Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului. ”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.