Roxana Dobre, gravidă cu al doilea copil, vrea să îl părăsească pe Florin Salam. Motivul, unul halucinant

Vestea că Florin Salam ar fi avut o amantă și aluziile acesteia cu privire la un copil care ar fi putut apărea din relația cu manelistul au făcut-o pe Roxana Dobre, și mai vulcanică ca de obicei din cauza sarcinii, să explodeze și să facă un gest extrem.

01 iul. 2016, 07:24
Roxana Dobre, gravidă cu al doilea copil, vrea să îl părăsească pe Florin Salam. Motivul, unul halucinant

Astfel, conform unor surse bine informate din preajma manelistului, Roxana Dobre a vrut, noaptea trecută, să renunțe, definitiv, la relația pe care o are cu Florin Salam, scrie spynews.ro. În ciuda asigurărilor primite de la manelist cu privire la relația lor, Roxana a fost la un pas să părăsească, alături de fiica ei, domiciliul conjugal, iar doar intervenția mamei sale a făcut ca bruneta să rămână în casa pe care o împarte cu Florin Salam.

Citeşte şi Betty Salam a dat din casă. Cum i-a dat de gol pe manelist şi pe soţia lui

Evident, în ciuda intervențiilor, scandalul dintre cei doi, spun sursele noastre, ar fi putut fi auzit în toată zona de nord a Capitalei, reproșurile făcute cu un ton ridicat, cuvintele grele și replicile tăioase fiind la ordinea zilei.

Problema este cu atât mai delicată cu cât, spun sursele noastre, Roxana pare decisă să îl facă să sufere pe Florin Salam, ea amenințându-l pe acesta că, din cauza amantelor, nu îi va mai permite să își vadă fetița. Culmea, aceasta nu este singura femeie despre care s-ar spune că i-ar fi fost amantă manelistului, dar, pare-se, declarațiile ei legate de faptul că ar fi putut avea un copil cu manelistul, de aceeași vârstă cu cel pe care acesta în are cu Roxana, au scos-o din minți pe femeia însărcinată cu un băiețel.

Citeşte şi Fiica lui Florin Salam, şantajată cu poze intime. Betty: Am făcut şi eu nişte greşeli, toată lumea le face

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, anul trecut, pe 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă care a primit numele de Jacqueline Maria. Iar recent, la opt luni de când a venit pe lume, micuța a spus „tata”, spre gelozia Roxanei, semn că este extrem de atașată de manelist. Acum însă, cei doi așteaptă cu nerăbdare apariția celui de-al doilea copil al cuplului.