Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost adusă în România. Va fi înmormântată luni la Suceava

Sicriul cu trupul Roxanei Donisan, românca ucisă de rechin în timpul unei vacanţe în Egipt, a fost depus sâmbătă la capela de la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava.

09 iul. 2022, 16:54
Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost adusă în România. Va fi înmormântată luni la Suceava

Sicriul cu trupul neînsuflețit al româncei ucise de rechin într-o stațiune din Egipt a ajuns în România. Roxana  Donisan, în vârstă de 44 de ani, funcționară la Direcția de Finanțe, era în vacanţă în momentul în care a fost atacată de un rechin Mako în Marea Roşie. Sâmbătă, sictriul cu trupul ei a fost depus la capela Bisericii „Sf. Vineri” din municipiul Suceava, oraşul său natal.

La căpătâiul ei stau părinţii, Rodica și Gheorghe, împietriți de durere. Şi-au pierdut unicul copil. De asemenea, rude, colegi şi prieteni au venit să-și ia rămas bun de la Roxana Donisan.

Citeşte şi: Roxana Donisan s-a luptat cu rechinul, un turist a fotografiat scena: „A ajuns la geamandură. Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze”

După ce sicriul a fost depus în capelă, s-au citit rugăciuni, pr. Dumitru Airinei a oficiat o slujbă de pomenire, a rostit rugăciuni pentru odihna sufletului celei care a fost Roxana Donisan, iar cei prezenți şi-au amintit de faptele frumoase şi de bunătatea celei care a fost Roxana Alina Donisan, potrivit monitorulsv.ro.

Roxana Donisan va fi înmormântată luni, 11 iulie. La ora 12:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava va avea loc o slujbă religioasă, apoi Roxana Alina Donisan își va dormi somnul de veci în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”.

Citeşte şi: Detalii şocante despre Roxana Donisan, românca ucisă de rechin: „Prima informaţie a fost că a reuşit să ajungă până la mal”. Un turist a filmat atacul rechinului