Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Cine au fost marii absenţi de la eveniment

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. De la eveniment au lipsit însă doi apropiați.

14 iun. 2021, 15:38
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Cine au fost marii absenţi de la eveniment

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Evenimentul a fost organizat în cea mai mare discreție, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Roxana Ionescu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la cununia religioasă, dar și un mesaj.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu”, a scris vedeta pe Instagram. Mireasa a ales o rochie albă, pe un umăr, decoltată și cu crăpătură pe picior. A avut chiar și un voal de lungime medie. Mirele Tinu Vidaicu a îmbrăcat un costum deschis la culoare și o cămașă albă. După ceremonia de la biserică, cei doi miri s-au îndreptat către un restaurant unde au petrecut alături de invitați. În poza de grup realizată și postată de vedetă în mediul online se poate observa că finii lor nu sunt prezenți. Este vorba despre Gabriela și Dani Oțil. Roxana și Tinu Vidaicu i-au cununat pe cei doi chiar în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că au lipsit de la căsătoria religioasă a nașilor.

S-a aflat motivul pentru care Andreea Raicu nu se mărită: A fost cea mai mare nefericire. E o consecință!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu erau căsătoriţi civil pe 20 februarie 2020.