Roxana Marinescu a născut un băieţel

Modelul Roxana Marinescu a devenit mămică marţi dimineaţa. Fosta jucătoare de tenis a născut un băieţel perfect sănătos ce cântăreşte trei kilograme şi are 52 de centimetri. Roxana şi soţul ei, medicul estetician Victor Schwartz, sunt în al nouălea cer.

27 oct. 2015, 20:16
Roxana Marinescu a născut un băieţel

Roxana Marinescu a reuşit să rămână însărcinată după luni întregi de aşteptare, tratamente şi operaţii. Greul însă a trecut ,iar acum manechinul nu-şi mai încape în piele de fericire.

,,Am nascut un baietel perfect sanatos, are 3,10 kilograme si 52 de centimetri. Inca incerc sa ma dezmeticesc. Sunt emotionata. Sotul este foarte emotionat. Mai vrem un copil pentru ca a fost o experienta frumoasa. Mai vrem un copilas. Sper sa fie fetita. Ne dorim doi copii pentru ca si eu si sotul meu am fost singuri la parinti”, a spus Roxana, potrivit cancan.ro

Roxana Marinescu a incercat in 2013 sa ramana gravida pe cale artificiala. Primul procedeu de fertilizare in vitro a costat 4.000 de euro, a avut loc in Romania, insa a fost un esec. Al doiea a fost la fel de scump si s-a desfasurat intr-o clinica de specialitate din Ungaria. Mai tarziu insa, Roxana a apelat la o clinica din Atena, unde la doar cateva luni dupa investigatii amanuntite a reusit sa ramana insarcinata.