ROXANA NEMEŞ a trecut prin clipe grele! Suspectă de CANCER LA SÂN!

Roxana Nemeş a fost invitată la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, unde a povestit despre una dintre cele mai neplăcute experienţe pe care le-a trăit după ce a descoperit că are un nodul la sân.

18 mart. 2014, 10:10
ROXANA NEMEŞ a trecut prin clipe grele! Suspectă de CANCER LA SÂN!

Roxana Nemeş a explicat cum, în urmă cu câţiva ani, a aflat că are un nodul la sân şi s-a speriat că are cancer, la fel ca bunica ei, care a fost răpusă de cancerul la sân.

„Am fost suspectă de cancer la sân. Mi-am descoperit un nodul la sân. Nu mă durea, nu a sângerat… Am avut perioade când zâmbeam, dar numai eu ştiu ce era în sufletul meu”, a mărturisit Roxana Nemeş la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Din fericire, artista este cât se poate de bine acum.

„Am fost la medic şi, din fericire, nodulul nu era cancerigen. Mi-au spus că s-ar putea ca acest nodul să apară din cauza anticoncepţionalelor. Nu se ştie exact de la ce se face. Acum totul este sub control. M-am speriat pe moment, am crezut că o să îmi taie sânul. Am urmat un tratament naturist. Eu beau gel de aloe vera ca pe apă. Mi-a făcut foarte bine. S-a micşorat… M-am calmat. O să mă duc periodic la tratament”, a adăugat blonda, potrivit libertatea.ro.

Cântăreaţa a fost cu atât mai speriată de nodulul apărut cu cât bunica ei a murit, anul trecut, din cauza cancerului la sân.

„Bunica a aflat foarte târziu sau poate că ne-a spus nouă foarte târziu şi nu am mai avut cu ce să o ajutăm”, a afirmat ea.