Roxana Nemeş se mărită. Cine este logodnicul artistei: „Sincer, nu m-am stresat prea mult”

Roxana Nemeş se mărită. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", unde a vorbit despre activităţile profesionale, însă a făcut şi o dezvăluire din viaţa privată. Blondina se va mărita vara aceasta cu logodnicul ei, Călin Hagima.

17 mai 2021, 22:51
Roxana Nemeş se mărită. Cine este logodnicul artistei: „Sincer, nu m-am stresat prea mult”
Roxana Nemeş se mărită cu logodnicul ei, Călin Hagima.

Roxana Nemeş se mărită. Artista este destul de rezervată cu privire la viaţa personală și nu publică des imagini cu iubitul ei. Foarte puțini știu că artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Călin Hagima.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Roxana Nemeş, descalificată: „Sper să fiu bine”

Însă, a răspuns întrebării lui Răzvan Simion, şi anume, când urmează să se căsătorească. Asta, pentru că, a fost cerută de soție la începutul anului trecut, chiar în centrul Bucureștiului, iar momentul a fost extrem de special.

O să vină și nunta, cred că vara asta. Sincer, nu m-am stresat prea mult.„, a mărturisit artista, la Antena 1, despre pasul cel mare.

Roxana Nemeş şi logodnicul ei, Călin Hagima.

Roxana Nemeş se mărită

Roxana Nemeş şi Călin Hagima au fost împreună timp de doi ani și în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, însă destinul i-a adus din nou împreună la începutul anului 2020. Atunci, a avut loc şi cererea în căsătorie.

A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.”, spunea Roxana Nemeș, în urmă cu mai bine de un an.


loading...
Partenerii noștri