Roxana Vancea, fără lenjerie intimă. Imagine incendiară FOTO

Roxana Vancea a apărut fără lenjerie intimă într-o fotografie postată pe o reţea de socializare.

20 iun. 2017, 12:53
Roxana Vancea, fără lenjerie intimă. Imagine incendiară FOTO

Roxana Vancea şi-a obişnuit fanii cu imagini foarte sexy cu ea, îndeosebi de la sală, astfel că a postat pe Instagram o fotografie în care apare fără lenjerie intimă!

Roxana Vancea, provocator de SEXY pe motocicletă VIDEO

Altfel, vedeta a făcut o dezvăluire surprinzătoare legată de copilăria ei: a mărturisit că mergea cu vacile la păscut şi că dădea de mâncare la porci şi găini.

Roxana Vancea, GOALĂ. Imaginea HOT care a scăpat pe internet FOTO

„Bunicul rămas în scaunul cu rotile, era greu să îl speli, să îl îngrijeşti. Când eram mică, el ne plimba cu sania. Dormeam cu el… Bine, eu am dormit cu tatăl până în clasa a 12-a. Străbunicul din partea tatălui era dascăl şi m-a învăţat toate capitalele lumii până în clasa I. De la bunicii mamei am învăţat care este definiţia omeniei. Când eram la bunici, dădeam la găini, la porci, mergeam cu vacile la păscut şi le mulgeam. Avem mulţi vecini care aveau vaci şi făceam cu rândul. Primii bani câştigaţi au fost din adunatul prunelor pentru vecini. Primeam un leu pentru o găleată, bani cu care îmi cumpăram îngheţată. Dacă bunicul ar trăi, ar fi încântat şi ar fi de acord cu tatuajele. Sunt prea sărace cuvintele pentru a-mi exprima sentimentele pentru bunic”, povestea Vancea într-o emisiune TV.


loading...