Roxana Vancea, surpriză pentru fani: A purtat voal şi a primit chiar şi un inel de logodnă

Roxana Vancea şi-a surprins prietenii virtuali care au admirat-o în timpul unei sesiuni de machiaj pentru un eveniment. Fosta asistentă de la "Neaţa cu Râzvan şi Dani" a purtat un voal şi a avut chiar şi un buchet de mireasă. Mai mult, vedeta a primit chiar şi un inel de logodnă.

07 dec. 2016, 20:43
Roxana Vancea, surpriză pentru fani: A purtat voal şi a primit chiar şi un inel de logodnă

Roxana a fost însoțită de o mulțime de prietene la sesiunea de machiaj, a purtat un voal și un buchet și i-a fost pus inelul de logodnă pe deget de către una dintre fete.

„A pimit inelul. Se duse și asta, săraca!”, a comentat, amuzată, una dintre fete. Se pare însă că sunt slabe șanse să o vedem pe Roxana Vancea, mireasă, în viitorul apropiat. Vedeta a recunoscut că nici măcar nu-i trece prin cap să se mărite. „Aseară aveam o discuție cu un el despre cum nu vreau eu să mă mărit niciodată și astăzi sunt ready!”, a spus Roxana.

Roxana Vancea s-a schimbat radical de când a plecat de la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, unde era asistentă. Tânăra este acum instructor de fitness, pune mare preţ pe sport şi… şi-a schimbat orientarea sexuală. Vancea este atrasă deopotrivă de femei şi de bărbaţi, fapt pe care-l recunoaşte cu zâmbetul pe buze şi nu vrea deloc să se aşeze la casa ei.

„Trei dintre iubitele mele se uită acum la televizor. Îmi plac fetele, mă atrag. Acum nu sunt singură, există cineva, dar nu am iubit. Există sentimente, dar nu există relaţie. Despre Mihai nu vorbesc, e un subiect pe care nu vreau să îl ating. Nu îmi doresc copii, nu îmi doresc să fiu mireasă, nu vreau chestii de genul ăsta. Nu pot să am grijă nici de mine, dar de un copil… nu mă văd având un copil. Nu mi-am dorit niciodată copii”, a spus ea, la o emisiune de la Kanal D, potrivit liberatatea.ro. 

Citeşte şi Roxanei Vancea, mesaj DISPERAT. „De asta m-am săturat de dragoste”