RUBI trece printr-o dramă: Se luptă cu cancerul de sân

Actrita Barbara Mori a implinit anul acesta 36 de ani si se poate considera o femeie implinita. De-a lungul carierei sale, Barbara s-a realizat atat pe plan profesional si personal.

18 aug. 2014, 07:57

De cand era numai un copil, Barbara a visat sa devina un star si sa joace in piese de teatru, in filme si seriale de televiziune si acum isi poate considera visul implinit.

Citeşte şi Ţi-o mai aminteşti pe Rubi? Iată cum arată acum, după ce a învins cancerul

Mori este o actrita admirata, respectata si bine platita. Frumusetea sa este dublata de profesionalism si devotament.

Pe plan personal, Barbara a fost implicata in mai multe relatii, dar a cunoscut si cea mai pura iubire forma de iubire – cea pe care i-o daruieste fiului ei Sergio.

Citeşte şi Vă mai aduceţi aminte de Sclava Isaura? Cum arată la 57 de ani Lucelia Santos

Desi in plan profesional lucrurile mergeau ca unse pentru ea, in plan personal viata nu era la fel de roz insa. Dupa o relatie neoficializata cu actorul Sergio Mayer, un copil si o despartire, Barbara a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare, care afecteaza milioane de femei din intreaga lume: cancerul mamar.

Depistat la timp, a putut fi invins cu tratamentele potrivite, transformand-o pe Mori intr-o supravietuitoare mandra care le vorbeste acum fanelor despre experienta dura prin care a trecut.