Ruby, anunţ CUMPLIT pe Facebook: „Are nevoie de sânge din orice grupă”

Ruby nu-şi poate reveni din starea de şoc în care se află de câteva zile. Cântăreaţa a aflat că fratele celei mai bune prietene este internat în stare gravă la spital, el aflându-se în comă. În mesajul postat de către artistă pe contul ei de socializare, fratele prietenei sale are mare nevoie şi de o transfuzie de sânge.

23 dec. 2014, 12:42

Ruby nu-şi poate reveni după vestea tragică pe care a aflat-o recent. Fratele celei mai bune prietene este în comă şi are nevoie cât se poate de repede de o transfuzie de sânge.

Pentru a oferi o mână de ajutor persoanei dragi din viaţa sa, artista a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, prin care îşi roagă prietenii virtuali să doneze sânge şi astfel să poată salva o viaţă, în prag de Sărbători.

Ruby, primele DECLARAŢII despre zvonul că ar fi bătut o tânără în club

„Știu că de multe ori este greu să va atrag atenția cu lucruri de genul acesta dar este foarte important să citiți un minut ce urmează. Fratele celei mai bune prietene ale mele, are doar 34 de ani, se numește Tucă Florinel şi se află în comă de două zile și ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU, al tuturor.

Are nevoie de sânge din orice grupă altfel este posibil să se întâmple ce este mai rău. Îmi este greu să scriu și să mă exprom mai ales că este vorba de o persoană apropiată mie. Vă rog din suflet, știu că sunteți toți prinși în febră cumpărăturilor și a cadourilor frumoase pentru cei dragi, 30 de minute dacă va puteți rupe, să donați din sângele vostru pentru a îl salvă pe Tucă Florinel.

Cei care doresc să doneze o pot face la:

– INSTITUTUL HEMATOLOGIC BUCUREȘTI – pe stradă Dr. Felix (în spatele spitalului Filantropia). Spuneți că ați venit să donați pentru Tucă Florinel.

Pentru mă multe detalii o puteți contacta pe Georgiană Tucă. Sper că Spiritul Sărbătorilor să va facă pe toți mai empatici la suferințele apropialor noștrii și să îl ajutați pe Florin să își recapete conștientă și să poată sărbătorii Crăciunul alături de familia lui.Vă rog share-uiți, așa văd cât mai mulți oameni!! Vă mulțumesc că ați avut răbdare să citiți până la capăt, sper să ajungă la inimile tuturor și să ajutați cât puteți”, a scris Ruby pe pagina de socializare.

Citeşte şi  Ruby moşteneşte fundul şi sânii de la mama ei. Cum arată mama artistei