Ruby vorbeşte despre OPERAŢIILE ESTETICE. Şi-a făcut sânii, nasul şi buzele: CÂŢI BANI a investit pentru a deveni o BOMBĂ-SEXY

Ruby a vrut să fie perfectă, aşa că a investit bani grei în transformarea ei. În 2016, şi-a făcut prima intervenţie de rinoplastie. Şi pentru că nu a fost ceea ce şi-a dorit, artista a apelat şi la cea ce-a doua. Astfel a ajuns să investească peste 4.000 de euro în cele două operaţii.

16 ian. 2019, 07:02
Ruby vorbeşte despre OPERAŢIILE ESTETICE. Şi-a făcut sânii, nasul şi buzele: CÂŢI BANI a investit pentru a deveni o BOMBĂ-SEXY

Ruby a explicat de ce a simţit nevoia să intervină cu bisturiul.

„Noi, femeile, ne-am dorit întotdeauna să fim frumoase. Cum e operaţia la nas pe care am făcut o de două ori, am căpătat încredere în mine fiind complexată că nasul meu era strâmb”, a declarat Ruby.

Ruby le-a arătat tuturor că are cu ce. Imaginea care i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

Bustul cântăreţei nu a fost dintotdeauna aşa de generos, dar înainte ca Ruby să devină o artistă de succes a simţit nevoia să apeleze la implanturile mamare. A ales dimensiunile potrivite pentru corpul ei şi a lăsat la casierie peste 3.000 de euro. Ruby a mai plătit peste 1.500 de euro pentru mărirea buzelelor. Faţetele au fost ultimul lucru de pe lista de dorinţe a vedetei pentru care a plătit minim 5.000 de euro. În total, Ruby a investit peste 15.000 de euro în ultimii patru ani pentru a fi bomba-sexy de acum.