RUDEL Obreja revine cu acuzele: "Mi s-a cerut în toaleta DNA să-i denunţ pe Udrea şi Băsescu"

Publicat: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 22:21 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 22:27 // Sursa: romaniatv.net

Rudel Obreja a fost eliberat recent din închisoare, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus suspendarea executării pedepsei ca urmare a deciziei CCR privind completele de 5 judecători.

Fostul șef al Federației Române de Box, Rudel Obraja, condamnat în Gala Bute, a declarat pentru A3 că i s-a cerut în toaleta DNA „să o dea pe Udrea", ceea ce mai afirmase şi în luna decembrie.

„Am spus foarte clar, asta doreau, sa o ia pe Udrea. Mie mi s-au cerut inclusiv in patru moduri, inclusiv in toaleta DNA mi s-a cerut sa o dau pe Udrea si pe Basescu, asta au vrut, sunt conflictele lor, ei se bat pe miliarde", a declarat Rudel Obreja.

Obreja a fost condamnat la cinci ani închisoare în dosarul "Gala Bute", dosar în care Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare.

Rudel Obreja, dezvăluiri şocante după ieşirea din puşcărie: "În toaleta DNA mi s-a cerut s-o denunţ pe Elena Udrea"

În continuare, Rudel Obreja a făcut dezvăluiri şocante: "Au fost patru modalităţi prin care mi s-a spus "dă-o pe Udrea şi scapi". Mi s-a întâmplat în beciul unei circi de arest, unde a intrat un alt arestat, care a stat o singură noapte, şi care a avut grijă să îmi sugereze şi să intre în discuţie, spunându-mi: "dă-o şi o să scapi". Am avut apoi o plimbare cu duba prin oraş, mă duceau de la o circă la alta. La un moment dat, pe traseu, am rămas tot cu un arestat şi acea persoană mi-a spus acelaşi lucru. A venit acasă la soţia mea, eu eram arestat. Soţia a venit la mine şi mi-a spus. Am mai avut o situaţie în care mie, personal, cineva mi-a spus pe holurile unei instanțe de judecata din Bucureşti acelaşi lucru".

"A mai fost o situațe la DNA. Era 2015 cred, când ne arestaseră. M-am dus la toaletă şi acolo sunt două cabine. Eu eram într-o cabină cu uşa deschisă şi lângă mine, tot aşa, a intrat un bărbat. Nu cred că aş mai putea să îl mai identific astăzi, după trei ani. Trei ani de mari frământări în viaţa mea. Mi-a spus să îi dau pe Udrea şi pe Băsescu şi voi scăpa. În interiorul toaletei DNA. Şi i-am zis: "şi dacă aş avea de ce să v-o dau, nu v-aş da-o pentru că eu nu admit să mă batjocoriţi în ochii copiilor mei şi ai familiei mele. Cum mi-ar sta mie să mă uit în ochii oamenilor şi să ştiu că sunt un delator şi mai sunt şi mincinos, pe de altă parte. Cum mi-ar sta?", a mai declarat Rudel Obreja la eliberare.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dna elena udrea Rudel Obreja Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 ian 10:37
Răspunde | Votează email 0 email
nae olteanu
cum veni wiermeRs în stațiune la Cotroceni, pentru a-și primi asigurarea socială ( pensia de handicap), cum chiobeși întră în sucul rădăcinilor proprii.
20 ian 01:25
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
... Uite-l si p-asta, un ditamai haidamacu
ce drept a mai stat si acuma rasufla
Dupa ce la zdup pretioasele-si alinta pana si-a rupt hamacu
in asteptarea zilei in care ciuma rosie i le umfla cand gogonele-i insufla...

Rudel=tarla, ciurda de animale, HAITA
Cum hotii mai pun de-o raita!
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H